به گزارش اگزیم نیوز، «محمدرضا بختیاری» امروز (شنبه) در نشست خبری با بیان آنکه امسال مدیریت مصرف در تهران بهطور جدی لحاظ شده است. افزود: مصرف آب تهران از حدود ۵۵ میلیون مترمکعب در مهر ماه به ۵۱ میلیون متر مکعب در آذرماه کاهش یافت. البته استفاده از آبهای زیرزمینی با رعایت همه ملاحظات برای تامین آب مورد نیاز تهران در دستورکار قرار گرفته است.
وی در عین حال وضعیت آب تهران را بسیار نامناسب ارزیابی و تصریح کرد: سومین پاییز خشک را پشت سر گذاشتیم و وضعیت در زمستان هم چندان مناسب نخواهد بود. خشکسالی اخیر تهران در ۵۰ سال اخیر بی سابقه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره وضعیت مخازن سدهای تهران گفت: اکنون حجم مخازن سدهای تهران ۲۶۸ میلیون مترمکعب است که پارسال این عدد ۳۴۵ میلیون متر مکعب بوده که نشان از کاهش چشمگیر دارد.
بختیاری با بیان آنکه کسری ذخایر سدهای پنجگانه تهران ۷۷ میلیون متر مکعب است، افزود: میزان مصرف آب در تهران برخلاف سایر مناطق کشور بیشتر در بخش شرب است و درحالی که در کشور ۹۰ درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می شود، ۴۳ درصد در شرب تهران است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان مصرف آب شرب تهران را یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب عنوان کرد که ۱.۲ میلیارد متر مکعب در فقط در شهر تهران و بقیه در سایر نقاط استان مصرف میشود.
بختیاری با بیان اینکه این میران مصرف بسیار بالا است، گفت: همین موضوع تامین آب برای تهران را مشکل تر کرده است.
وی ادامهداد: اکنون سدهای طالقان و امیرکبیر در غرب تهران و لار و لتیان و ماملو در شرق تهران به لحاظ پُرشدگی از وضعیت خوبی برخوردار نیستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه وضعیت آب تهران بههیچ عنوان خوب نیست، خاطرنشانکرد: برهمین اساس از چند ماه پیش جلسه هایی پیرامون بررسی چگونگی تامین آب تهران برگزار شد.
نظر شما